CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

De Dorpscommissie

Het bestuur van de dorpscommissie van Den Hoorn bestaat momenteel uit zeven leden, de lijst van namen vind je elders op deze site onder 'Bestuur dorpscommissie'. Het voltallige bestuur vergadert elke laatste woensdag van de maand. Het dagelijks bestuur vergadert de week daarvoor. Wie de dorpscommissie wil spreken kan aanschuiven bij een van de vergaderingen. Neem van tevoren wel even contact op met voorzitter Joop Groeskamp via (0222) 319 536 of groeskamp@texel.com.

75 Jaar bevrijding 2020
2020 Is het jaar van 75 jaar bevrijding. Het Texels 4 en 5 mei comité maakt een algemeen programma voor de herdenking op 4 mei en de feestelijke activiteiten op 5 mei. De dorpscommissie wil graag in Den Hoorn op die data ook iets organiseren. Wie heeft meedenken en helpen met de organisatie? Neem contact op met de dorpscommissie.

Stagiair gezocht
De dorpscommissie zoekt een stagiair. Op deze manier kunnen jeugdige Hoornders een jaar lang kennis maken met bestuurswerk. Wil je Den Hoorn en omstreken beter leren kennen, dan is dit echt wat voor jou. Als stagiair zit je bij de maandelijkse bestuursvergaderingen en kan je meehelpen met de organisatie van evenementen en activiteiten. Na de stageperiode kan je worden voorgedragen als bestuurslid.

Wil je je opgeven of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Dorpshuis De Waldhoorn
Herenstraat 30
1797 AH Den Hoorn Texel
t: 0222 319586
e: dcdenhoorn@gmail.com
Dorpscommissie

 

TOP