CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Ontdek Den Hoorn

Kom je naar Texel? Kies dan voor 'het bijzondere zuiden', een van de mooiste en rustigste delen van het eiland. Op deze site vind je informatie over overnachten, eten, drinken, natuur en cultuur, sporten, attracties, evenementen en alle andere zaken die het dorp Den Hoorn en omgeving zo bijzonder maken.

Als je van de boot af komt zie je links het beroemde witte kerkje van Den Hoorn al liggen. Via een mooie route door authentiek Texels boerenland en de uitlopers van Nationaal Park Duinen van Texel, rijd je met de auto in tien minuten naar het dorp. Met de fiets doe je er 20 minuten over.

Als je in of om Den Hoorn wilt overnachten kun je kiezen uit hotels, appartementen, vakantiewoningen, een grote duincamping met mooie kampeerplekken maar ook chalets, trekkershutten en Mongoolse yurts ├│f een kleine camping bij de boer. Je kunt midden in het dorp logeren, in het 'buitengebied' of aan de bosrand. Je kunt lekker uit eten aan het strand of op Michelinsterrenniveau (en alles daar tussenin). Je kunt naar de rommelmarkt, naar het theater, naar de kaasboerderij, je kunt geweldig wandelen, hardlopen, fietsen, mountainbiken, surfen...

Kortom: in Den Hoorn en het bijzondere zuiden van Texel vind je alle ingredi├źnten voor een heerlijk relaxte (korte) vakantie. Ontdek het op deze site, je zult verrast zijn door de vele mogelijkheden. En wil je boeken, dan vind je hier alle links naar de juiste websites.

Naar Theaterrestaurant De Toegift @Klif12

 

EP-5-Klif-12-texel-den-hoorn
EP-1-klif-12-texel-den-hoorn
EP-3-Klif-12-texel-den-hoorn
EP-6-Klif-12-texel-den-hoorn
EP-7-Klif-12-texel-den-hoorn
EP-8-Klif-12-texel-den-hoorn
EP-2-Klif-12-texel-den-hoorn
EP-klif-12-texel-den-hoorn

 Bijna alle groten van het moderne Nederlandse cabaret traden op in Klif 12 (sinds de overname door nieuwe eigenaren in 2017 De Toegift @Klif12). Artiesten als Youp van 't Hek, Freek de Jonge, Herman Finkers, Brigitte Kaandorp, Najib Amhali en Jochem Myjer hebben het bij De Toegift @Klif12 zo naar hun zin, dat ze regelmatig terugkomen voor een optreden of try-out. Maar ook minder bekende cabaretiers en aanstormende talenten vinden in De Toegift @Klif12 een podium. Jaarlijks in januari zijn er de voorrondes van het Amsterdams Kleinkunst Festival. En eens in de twee jaar is er het grote driedaagse huiskamerfestival Broadway.

Daarnaast heeft De Toegift @Klif12 – en dat is uniek voor Nederland – het hele jaar door eigen cabaretvoorstellingen in combinatie met een goed verzorgd (meergangen)diner. Deze worden sinds 2017 gepresenteerd onder de titel 'Theaterdiner Kleur'.

Van april t/m oktober kun je er bovendien terecht voor een lekkere lunch op het terras of in het restaurant.

Groepen op aanvraag.

Kijk voor het programma in de kalender van deze site of op www.klif12.nl

De Toegift @Klif12 • Den Hoorn • (0222) 319 633 • info@klif12.nl

 

 

TOP