CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

De Haarzaak

 

EP-1-de-haarzaak-texel-den-hoorn
Anita
welkomAnita
EP-3-de-haarzaak-texel-den-hoorn
Anita-aan-het-werk-2

 

Voordat Anita Schiphorst vanuit de drukke Randstad neerstreek in Den Hoorn, werkte ze onder meer in Zwitserland (haar geboorteland), Londen en Amsterdam. Regelmatig reist ze nu nog vanaf Texel naar modesteden als Londen en Milaan, om inspiratie op te doen en de nieuwste trends te ontdekken.

In haar sfeervolle kapsalon in Den Hoorn kun je terecht voor alle soorten behandelingen. Van alleen wassen en knippen tot een prachtig bruids- of feestkapsel. Van een weldadige haar- en hoofdhuid treatment met hotstonemassage tot een uitgebreide kleurbehandeling. En het fijne is: Anita neemt alle tijd voor je. Als je wilt begint ze de behandeling met een heerlijke hoofdmassage. Haar motto: met glanzend en dansend haar de deur uit! Duurzaamheid staat bij Anita voorop, daarom werkt ze met de natuurlijke verzorgingsproducten van het merk Philip Martin’s.

De Haarzaak is geopend op dinsdag van 10 tot 13 en van 14 tot 18 uur, op woensdag van 9 tot 12 uur, op donderdag van 14 tot 18 uur en op afspraak van 19 tot 21 uur en op vrijdag van 10 tot 15 uur. In juli en augustus zijn de aangepaste openingstijden: dinsdag, woensdag en vrijdag van 8 tot 12 uur en donderdag van 14 tot 21 uur (avond alleen op afspraak).

Maak een afspraak via 0222 365 907 of www.dehaarzaaktexel.nl. Anita werkt alleen, als ze aan het knippen is kan ze niet altijd de telefoon aannemen. Dan krijg je het antwoordapparaat. Spreek dan in en ze belt zo snel mogelijk terug.

Naalrand 19 (ingang Lage Achterom) • 0222 365 907 • facebook.com/dehaarzaaktexel • Instagram: dehaarzaaktexel

 

TOP