CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Klifhanger

EP-klifhanger-texel-den-hoorn 

Klifhanger is een jaarlijkse manifestatie in juni van kunst op locatie. Inwoners van Den Hoorn en omgeving en de gemeente Texel stellen de 'kijkplekken' beschikbaar: huiskamers, schuurtjes, garages, een erf, tuin of stukje weiland. Vervolgens maken de kunstenaars – van Texel én van de overkant – een kunstwerk met een aantoonbare relatie tot die plek.

Klifhanger 2016 bestaat uit een kunstroute en een tentoonstelling. De route voert langs tien grote kunstwerken, speciaal voor Klifhanger gemaakt door Cobie Bremer, Willem Broens, Jacqueline Jimmink, Marianne Kemp, Peter van Loon, Antoinette Leroy, Carla Offerhaus, Agna Rudolph, Paulien Valk, Vanni Vos, Marjan Witte en Frans Zekhuis. De route start bij ’t Drijverhuus aan de Naalrand 2 in Den Hoorn.

Iedere donderdagochtend in juni start er om 10 uur een (gratis) rondleiding met gids vanuit ’t Drijverhuus. Een vrijwillige bijdrage is welkom. Aanmelden mag, hoeft niet via drijverhuus2@gmail.com. Vol is vol.

Daarnaast is er de hele maand juni een Klifhanger-tentoonstelling in ’t Drijverhuus, met zeer divers werk van de deelnemende kunstenaars, aangevuld met inzendingen van anderen.

Route en tentoonstelling zijn dagelijks te bezichtigen van 29 mei t/m 3 juli 2016 van 11 tot 17 uur. Het kijken naar de kunst is gratis.

www.klifhangertexel.nl
 

 

 

 

TOP