CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Appartementenhotel Bos en Duin

EP-6-bos-en-duin-texel-den-hoorn
EP-1-bos-en-duin-hotel-texel-den-hoorn
EP-0-bos-en-duin-hotel-texel-den-hoorn
EP-2-bos-en-duin-hotel-texel-den-hoorn
EP-0-bos-en-duin-rest-texel-den-hoorn

 

Appartementenhotel Bos en Duin wordt geleid door de familie Koenen. Rob, Lieke en Jorrit runnen het appartementenhotel, Robin en Marlies zwaaien de scepter in het bijbehorende restaurant BOSQ.

Lieke: ‘We zitten natuurlijk op een fantastische plek, direct aan de rand van Nationaal Park Duinen van Texel. Met aan de ene kant de luwte van het bos, aan de andere kant prachtig uitzicht over het land, tot aan het kerkje van Den Hoorn. En vlakbij de bekende uitkijktoren Fonteinsnol, vanwaar je een prachtig zicht hebt over een groot deel van het eiland. De ligging is super centraal, dichtbij het gezellige Den Hoorn, maar ook bij Den Burg, De Koog en het strand.

Er zijn bij Bos en Duin 35 volledig ingerichte appartementen in het hoofdgebouw (2-, 4- en 6-persoons) en 6 luxueuze appartementen in het tweede gebouw (2- en 4-persoons). Ieder appartement heeft een volledig ingerichte keuken en aparte slaapkamer(s). Groot voordeel is dat je de ruimte en het comfort van een appartement combineert met de service en het gemak van het hotel. Je kunt zelf koken óf gebruik maken van het uitstekende restaurant. Je kunt deelnemen aan het royale ontbijtbuffet óf alleen verse broodjes halen in het restaurant en het ontbijt gebruiken in je appartement. Voor de kleintjes is er een leuk speeltuintje. En wil je de mooie omgeving verkennen op de fiets, dan staan er goede huurfietsen klaar.'

Buiten het hoogseizoen zijn de appartementen ook te huur voor losse overnachtingen.

 

Bakkenweg 16 • Den Hoorn • 0222 315 541 • info@bosenduin-texel.nl • www.bosenduin-texel.nl

TOP