CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Bungalows Aldubo

EP-4-aldubo-texelden-hoornnl
EP-5-aldubo-texel-denhoorn
EP-4-aldubo-texel-denhoorn
EP-1-aldubo-texel-den-hoorn
EP-2-aldubo-texel-den-hoorn
EP-6-aldubo-texel-denhoorn

 

De accommodaties liggen zeer fraai, direct aan de bosrand en op 3 km van Den Hoorn, op een kleinschalig en gastvrij familiebedrijf. Je hebt keuze uit een 6-persoons landhuis Aldubo met Aga-cooker, vier luxe vrijstaande 4-persoons bungalows met unieke terrassen of een eenvoudige 2-persoons bungalow.

Eigenaar Maarten-Jeroen den Boer: 'Begin 1900 hielpen mijn grootvader en overgrootvader zelf nog mee bij het planten van het bos waaraan onze bungalows zo fraai gelegen zijn. Zij werkten allebei bij Staatsbosbeheer. Mijn opa kreeg twee dochters: Alie en Dudy (mijn moeder), hun meisjesnaam was Boon, vandaar de naam Aldubo. In de jaren zestig verhuurden mijn ouders in de zomer ons eigen huis, en woonden we zelf in de schuur. Dat was toen gangbaar op Texel. Later kwam de eerste vakantiewoning, en in de loop der jaren is dat gegroeid tot het huidige aantal van zes. Mijn moeder heeft de verhuur altijd gedaan, maar helaas is zij enkele jaren terug overleden. Nu hebben wij het overgenomen.

Dit is een van de mooiste plekjes van het eiland. Middenin de natuur, aan de voet van de uitkijktoren van de Fonteinsnol, met vanuit iedere bungalow een prachtig weids uitzicht over De Westen. Mensen noemen dat uitzicht wel eens een levend schilderij.'

Rozendijk 37 • tussen Den Hoorn en Den Burg • 0222) 31 41 46 • info@aldubo.nl • www.aldubo.nl

 

TOP