CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Ontdek Den Hoorn

Kom je naar Texel? Kies dan voor 'het bijzondere zuiden', een van de mooiste en rustigste delen van het eiland. Op deze site vind je informatie over overnachten, eten, drinken, natuur en cultuur, sporten, attracties, evenementen en alle andere zaken die het dorp Den Hoorn en omgeving zo bijzonder maken.

Als je van de boot af komt zie je links het beroemde witte kerkje van Den Hoorn al liggen. Via een mooie route door authentiek Texels boerenland en de uitlopers van Nationaal Park Duinen van Texel, rijd je met de auto in tien minuten naar het dorp. Met de fiets doe je er 20 minuten over.

Als je in of om Den Hoorn wilt overnachten kun je kiezen uit hotels, appartementen, vakantiewoningen, een grote duincamping met mooie kampeerplekken maar ook chalets, trekkershutten en Mongoolse yurts ├│f een kleine camping bij de boer. Je kunt midden in het dorp logeren, in het 'buitengebied' of aan de bosrand. Je kunt lekker uit eten aan het strand of op Michelinsterrenniveau (en alles daar tussenin). Je kunt naar de rommelmarkt, naar het theater, naar de kaasboerderij, je kunt geweldig wandelen, hardlopen, fietsen, mountainbiken, surfen...

Kortom: in Den Hoorn en het bijzondere zuiden van Texel vind je alle ingredi├źnten voor een heerlijk relaxte (korte) vakantie. Ontdek het op deze site, je zult verrast zijn door de vele mogelijkheden. En wil je boeken, dan vind je hier alle links naar de juiste websites.

De Haarzaak

 

EP-1-de-haarzaak-texel-den-hoorn
EP-2-de-haarzaak-texel-den-hoorn
EP-3-de-haarzaak-texel-den-hoorn
EP-4-de-haarzaak-texel-den-hoorn
EP-5-de-haarzaak-texel-den-hoorn

 

Voordat Anita Schiphorst vanuit de drukke Randstad neerstreek in Den Hoorn, werkte ze onder meer in Zwitserland (haar geboorteland), Londen en Amsterdam. Regelmatig reist ze nu nog vanaf Texel naar modesteden als Londen en Milaan, om inspiratie op te doen en de nieuwste trends te ontdekken.

In haar sfeervolle kapsalon in Den Hoorn kun je terecht voor alle soorten behandelingen. Van alleen wassen en knippen tot een prachtig bruids- of feestkapsel.nVan een weldadige haar- en hoofdhuid treatment met hotstonemassage tot een uitgebreide kleurbehandeling. En het fijne is: Anita neemt alle tijd voor je. Als je wilt begint ze de behandeling met een heerlijke hoofdmassage. Haar motto: met glanzend en dansend haar de deur uit!

Open: dinsdag 9 tot 12 en 13 tot 18 uur, woensdag 9 tot 13 uur, donderdag 10 tot 18 uur en op afspraak van 19 tot 21 uur, vrijdag 9 tot 15 uur.
In juli en augustus dinsdag tot vrijdag 8 tot 12.30 uur.

Maak een afspraak via 0222 365 907 of www.dehaarzaaktexel.nl

Naalrand 19 (ingang Lage Achterom) • (0222) 365 907

 

TOP